Voyeur van HBO

{lang: 'nl'}

Voyeur is het grootschalige, multimediale project van de Amerikaanse TV-zender HBO uit 2007 al weer. Het vindt plaats in New York, waar je dagelijks langs talloze ramen en deuren wandelt zonder precies te weten wat er achter plaats vindt en HBO wil juist dit laten zien. Op de (duidelijk op breedband gerichtte) site begin je met een verrekijker en een uitzicht over de skyline van NY. Al klikkend kun je inzoomen op gebouwen en wanneer je dit doet zal je x-ray vision aangaan en kijk je dwars door de muren heen in het leven van complete vreemdelingen. Sommige video’’s zijn “live”, bij andere gebouwen kun je terug in de tijd om te zien wat er hiervoor gebeurd is. En zo raak je langzaam maar zeker geintrigeerd; “Wie is die man met dat canvas en wat doen die mensen in het appartement naast hem?” en “Wat komt die man met die hoed doen op West 85th?“. Bekijk de site.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388