The Crevasse – Het maken van 3D Street Art

{lang: 'nl'}

Het festival van Wereld Cultuur vond in Dun Laoghaire plaats van 21 tot 24 augustus 2008. Edgar Müller heeft zijn uitnodiging geaccepteerd en is een enorme 3d straat tekening komen maken. In 2009 heeft diezelfde Edgar Müller een enorm deel van de Oostelijke pier in een dramatische Ice Age scene. Dit project werd gesteund door het Goethe Instituut uit Duitsland.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388