De eerste foto’s van Amsterdam 1845-1875

{lang: 'nl'}

Frank Zweegers Kunst - eerste fotos van amsterdam

Wees er snel bij want de foto expositie: ‘De eerste foto‘s van Amsterdam 1845-1875’ is bijna afgelopen.

Wanneer?

2 april 2010 – 27 juni 2010

Waar?

Stadsarchief Amsterdam
Vijzelstraat 32
1017 HL Amsterdam

Wat?

Uit eigen bezit van het Stadsarchief Amsterdam en collecties in binnen- en buitenland is het mooiste wat er uit deze periode bewaard is gebleven bij elkaar gebracht. De tentoonstelling geeft een breed overzicht van de erfenis aan foto’s die tot en met het derde kwart van de negentiende eeuw van Amsterdam zijn gemaakt. De tentoonstelling is het resultaat van jarenlang onderzoek en het is voor het eerst dat de opnamen als een ‘ensemble’ worden gepresenteerd.

Meer informatie?

Zie: http://www.fotoexpositie.nl/exposities/eerste_fotos_adam.html


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388