Schoenen van Alexander Fielden

{lang: 'nl'}

Frank Zweegers Kunst - Schoenen van Alexander FieldenNederlandse hedendaagse schoenontwerper

Alexander Fielden is een talentvolle, jonge Nederlandse schoenenontwerper. Hij groeide op in een gezin met een bescheiden belangstelling voor kunst en design. Toch weerhield hem dat er niet van om dingen te gaan creëren: te weten schoenen! De schoenontwerpen van Alexander Fielden zijn vernieuwend in vorm en details. De schoenontwerpen zien er niet alleen bijzonder uit, ze zijn ook nog eens draagbaar en comfortabel.

Altijd nieuwsgierig naar schoenen

Sinds zijn vroege jaren bij de Universiteit van de Kunsten in Utrecht, was hij nieuwsgierig naar schoenen. In 2004 ontving Alexander een basisbeurs van het Fonds BKVB, om hem als beginnende kunstenaar op weg te helpen. Resultaat is dat Alexander vandaag de dag meer en meer naam krijgt. Alexander Fielden werkt momenteel in opdracht voor klanten.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388