Random album cover

{lang: 'nl'}

Zo, na Rembrandt is het dan nu wel weer eens tijd voor wat luchtigs. Want ik vind dit een geniale oplossing voor iedereen die altijd al een bandje had willen hebben, maar altijd is blijven hangen op het vinden van een goeie naam. Sinds één van de  laatste “internet-memen” stelt iedereen namelijk in een handomdraai zijn eigen eerste album-cover samen. En het is enorm leuk om te doen!

De  instructies zijn simpel voor iedereen die een beetje zijn weg weet op het internet:

  1. Ga naar Wikipedia en klik op “Random article”. Het eerste Wikipedia-artikel dat je krijgt is de naam van je band.
  2. Ga naar quotationspage.com en klik op “Random quotes”. De laatste woorden van de allerlaatste quote op de pagina vormen de titel van je eerste album.
  3. Ga naar Flickr en klik op “uploads from the last seven days”. Het derde plaatje – maakt niet uit wat het is – wordt je album-cover.
  4. Gebruik Photoshop of een soortgelijk programma (picnik.com is een gratis online foto-editor) om alles in één plaatje te gieten.
  5. Plaats je album, met de instructies erbij, op het internet en tag de vrienden die je ook wilt laten meedoen.

Nou… Zo gezegd zo gedaan… Dit is de mijne! Klinkt GOED hè?

Frank Zweegers - trein

Nou nog op zoek naar band.

Groeten, Frank Zweegers :)

 


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388