Vuurwerk

{lang: 'nl'}

Er zijn vele media voor handen om fysieke kunstwerken te maken. Allereerst is er je materiaalkeuze. Je kunt aan de gang met steen, hout, brons of klei, bijvoorbeeld. Maar ook met pen en papier. En dan je techniek: je kunt tekenen, schilderen, beeldhouwen… En je kunt onderdelen van je kunstwerk beweeglijk maken, of… Gebruikmaken van de elementen. Dat maakt je kunstwerk net wat dynamischer.

Van dat spelen met de elementen heeft Elena Colombo haar vak gemaakt. Op haar website

zijn haar beeldhouwwerken ingedeeld in de categorieën “fire”, “water”, “earth” en “air”. De geraffineerde werken gaan een dialoog aan met de lucht, met het water, met aarde, en met name met en doen dat op monumentale wijze. Waar andere kunstwerken juist kunnen intrigeren door hun vergankelijke kwetsbaarheid en door hun actualiteit, drijven de werken van Elena Colombo op de eeuwigheid.

De prijzen (vanaf $2.500 tot $95.000) zijn daar overigens ook op berekend. Maar wat mij betreft is het werk van Colombo het geld meer dan waard. Als ik het had… Kijk en oordeel zelf!

Frank Zweegers Kunst - fire features inspirations elena colombo-2

bron: decodir.com/

Frank Zweegers Kunst Fire Feature

bron: morfae.com


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388