Frankfurts next Top Painter

{lang: 'nl'}

Na de zoektocht naar supermodellen, onontdekte zangers en de beste dansers in televisietalentenjachten, is het nu de beurt aan de zoektocht naar de beste kunstenaars. In het in Amerika succesvolle programma “Work of Art” van Sarah Jessica Parker gebeurt dat in het groot, de in het Duitse Frankfurt-am-Main gevestigde galeriehouder Heinz-Frank doet het wat kleiner.

Een slim idee, een talentenjacht voor de nieuwe “Superkünstler” in zijn galerie: zonder dat het Heinz-Frank zelf al teveel energie kost, boort hij op deze manier een bron van nieuw Frankfurts talent aan. De galeriehouder zegt er zelf over: “Ich will Frankfurter Künstlern ein Forum bieten. Es gibt hier zu wenig Raum für die lokale Kunst”. Heel nobel allemaal, dus!

De winnaar, die door een deskundige (en uiteraard vierkoppige) jury gekozen zal worden, krijgt een eigen tentoonstelling, deelname aan een kunstbeurs en vertoning van zijn werk tijdens het eerstvolgende Museumsuferfest. Goeie prijzen, waar de thuisschilders wel een reisje naar Frankfurt voor over hebben.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388