Frank Zweegers Street art video

{lang: 'nl'}

Op Street Art Utopia wordt alle street art van de wereld verzameld. Was je nog geen liefhebber van kunst op straat – en dan hebben we het expliciet niet over rotondekunst – dan word je het er wel. Wie een tijdje door de site heen bladert, kan niet anders dan bezwijken voor de originaliteit, humor en lef van de (vaak aninieme) straatkunst.
Hieronder een willekeurige greep uit de verzameling, om alvast een beetje op te warmen:

 


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388