Vrouwen in de kunst

{lang: 'nl'}

Vrouwen zijn in de loop van de tijd inspiratie voor talloze schilderijen geweest. Hun ronde, vloeiende vormen en zachte trekken worden door de kwast al even vloeiend gevolgd en tot kunst verheven. Hoe vrouwen door de eeuwen heen zijn afgebeeld, is prachtig te zien in het onderstaande filmpje. De portretten zijn gemorpht, waardoor de gezichten van de vrouwen, door de eeuwen heen in elkaar overgaan. Daardoor wordt zowel het universele onderwerp als de verscheidenheid in de uitwerking getoond. Ook interessant ter inspiratie voor eigen werk?

 


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388