Kunststukje van moeder natuur

{lang: 'nl'}

Mensen kunnen het een beetje, maar de natuur is wel de grootste kunstenaar! Op een eilandje niet ver van het eiland Madagaskar, is de Brookesia micra – of Madagascar miniatuurkameleon – ontdekt. Eén van de kleinste gewervelde dieren ooit!

Volgens Frank Glaw, die leiding gaf aan het team van wetenschapper die verantwoordelijk is voor de ontdekking van ’t reptieltje is de volwassen B. Micra nauwelijks groter dan een centimeter van kop tot staart.

“Misschien is er een potentieel voor nog kleinere soorten,” zegt Glaw, die in november terugkeert naar Madagaskar om te zoeken naar nieuwe soorten.

 


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388