Kunstuitverkoop

{lang: 'nl'}

Frank Zweegers | Uitverkoop.nl logo

Op zoek naar een origineel Nederlands kunstwerk, maar niet het budget om daar heel veel aan uit te geven? Kijk dan eens op kunstuitverkoop.nl. Op deze website vinden jonge, minder bekende Nederlandse kunstenaars een podium om hun kunstwerken te verkopen. En het is een plek waar jonge kunstliefhebbers de hand kunnen leggen op een kunstwerk van hoge kwaliteit voor een zachte prijs: voor tussen de honderd en de driehonderd euro heb je een schilderij op canvas aan de muur hangen. En dat wordt nog gratis naar je opgestuurd ook.

Alleen modern
Dit leuke initiatief komt van Bas Kooijman (34) en Reinier Tromp (34). Beide jonge kunstliefhebbers. Ze bieden via hun website alleen moderne kunst aan, abstract of juist figuratief. In alle gevallen kleurrijk en direct op te hangen. De prijs is gelijk aan een ingelijste poster bij de IKEA of een nagemaakt schilderij uit een Poolse of Chinese schilderijenfabriek. Echter daarvan worden er vaak duizenden gemaakt, en deze werken zijn altijd uniek.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388