Draw Something Video

{lang: 'nl'}

Onderstaand een overzicht van bijzondere DrawSomething-kunstwerken. Deze populaire app wordt wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld en wordt min of meer gezien als de opvolger van het tevens immens populaire Wordfeud. Wanneer je net zo’n kunstenaar bent als de makers van de kunstwerken in onderstaande video zal je je tegenstander enorm verbazen!

 


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388