Frank Zweegers over Koffiekunst

{lang: 'nl'}

Je hebt koffie, en je hebt Koffie. Dat schijnen de Italianen al een stuk langer door te hebben dan wij. Niet gek dan dus ook dat hun versie van de koffie verkeerd – de latte – onderwerp is van echte opklopmelk-kunstenaars! Kijk de filmpjes hieronder! Ziet er zelfdoenbaar uit, maar het zal wel weer niet zo makkelijk zijn als dat het lijkt…


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388