27 oktober: nacht van de geschiedenis in het Rijksmuseum

{lang: 'nl'}

Op 27 oktober 2012 is het vernieuwde Rijksmuseum het decor voor de Nacht van de Geschiedenis. In het nieuwe Auditorium en het prachtige Atrium en in het nieuwe Auditorium begint om 19.30 uur een verrassend programma met als thema: Arme en Rijk door de eeuwen heen.

De Nacht van de Geschiedenis is de feestelijke afsluiting van de Maand van de Geschiedenis, die georganiseerd wordt door het Rijksmuseum en het Nederlands Openluchtmuseum. Door heel Nederland is in oktober van alles te doen dat te maken heeft met de (Nederlandse) geschiedenis. Kijk voor een overzicht van activiteiten op maandvandegeschiedenis.nl!

Frank Zweegers - admiraal de ruyter


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388