Stop motion

{lang: 'nl'}

Stop Motion Animatie is een van eenvoudigste vormen van animatie. Net als in getekende animatie, wordt een fysiek object kleine stukjes verplaatst tussen individueel gefotografeerde frames, om de illusie van beweging te wekken. Het klinkt misschien heel makkelijk, maar dit proces is altijd tijdrovend en het uiteindelijke resultaat is nooit zo vloeiend als een opgenomen video. Maar dat is meteen ook de charme ervan!

Hieronder een aantal uitmuntende voorbeelden van Stop-motionanimatie. Enjoy!


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388