Vrede van Utrecht

{lang: 'nl'}

Vandaag wordt in Utrecht gevierd dat driehonderd jaar geleden ‘De Vrede van Utrecht’ werd getekend. Dat gebeurt met een groots cultureel programma, met activiteiten voor jong en oud. Voor de Utrechters zelf, en voor iedereen die Utrecht vandaag wil bezoeken. Kijk op vredevanutrecht2013.nl wat er allemaal te doen valt!

Wil je weten wat er op en rondom de viering te doen is in Utrecht? Zoek op datum in de agenda! De culturele en maatschappelijke organisaties in de wijken met wie Wijkontwikkeling samenwerkt, hebben een gezamenlijke website. Ook hier vind je actuele activiteiten in de wijken, deels in het kader van de viering van de Vrede van Utrecht. www.overalinutrecht.nl blijft ook na 2013 de plek waar je evenementen en organisaties in de wijken kunt vinden.


Warning: Use of undefined constant THEMENAME - assumed 'THEMENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-content/themes/dovetail/single.php on line 26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388