Geld en kunst volgens Frank Zweegers

{lang: 'nl'}

Met alle bezuinigingen van heden ten dagen raken kunst en geld steeds meer verweven. Dat hoeft niet altijd erg te zijn; misschien doordingen kunstenaars zich er dan wel van dan ze geld voor hun kunst mogen vragen. Voor veel kunstenaars nog een heikel ding. Want wanneer ben je nu goed genoeg voor een aardige prijs? Nog best lastig.

Ik heb in het verleden al vaker over kunst en geld geschreven, en het zal met de huidige economische omstandigheden vast nog wel vaker voorkomen. Vandaar dat ik deze pagina in het leven heb geroepen. Hier vind je alle posts terug die ik in het verleden over kunst en geld geschreven heb. En komen er nieuwe posts over het onderwerp, dan zul je die ook in dit “dossier” terug kunnen vinden!

Brits protest tegen kunstbezuinigingen

Deze post van 26 maart 2011 gaat over de bezuinigingen in de kunstsector en de mogelijkheid van alternatieve financiering via crowd financing.

Waarde van Kunst bepalen

Voor zowel kopers als verkopers van kunst is het belangrijk om de prijs van een kunstwerk in te kunnen schatten. In deze post van 27 augustus 2011 ga ik daar dieper op in!

Money makes the world go round

Geld en kunst raakten niet vaak zo verweven als in het kunstwerk van concept artist Denis Beaubois; hij liet twee stapels geld als kunst veilen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/owczar22/domains/frankzweegers-kunst.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388